Kinderschoenen

Een schoen is een schoeisel dat bedoeld is om de menselijke voet te beschermen en te troosten terwijl de drager verschillende activiteiten verricht. Schoenen worden ook gebruikt als decoratie- en mode-item. Het ontwerp van schoenen is enorm veranderd in de loop van de tijd en van cultuur tot cultuur, waarbij het uiterlijk oorspronkelijk aan de functie gebonden was. Bovendien heeft mode vaak veel ontwerpelementen gedicteerd, zoals of schoenen zeer hoge hakken of platte hakken hebben.


Hedendaagse schoenen variëren sterk in stijl, complexiteit en kosten. Basissandalen kunnen bestaan ​​uit slechts een dunne zool en een eenvoudige riem en worden voor een lage prijs verkocht. High fashion schoenen gemaakt door beroemde ontwerpers kunnen gemaakt zijn van dure materialen, complexe constructies gebruiken en verkopen voor honderden of zelfs duizenden dollars per paar. Sommige schoenen zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals laarzen die speciaal zijn ontworpen voor bergsport of skiën.

Traditioneel zijn schoenen gemaakt van leer, hout of canvas, maar in de jaren 2018 worden ze steeds vaker gemaakt van rubber, kunststoffen en andere petrochemische materialen. Hoewel de menselijke voet is aangepast aan gevarieerde terrein- en klimaatomstandigheden, is deze nog steeds kwetsbaar voor gevaren voor het milieu, zoals scherpe rotsen en extreme temperaturen, waar schoenen tegen beschermen. Sommige schoenen worden gedragen als veiligheidsuitrusting, zoals laarzen met stalen zolen die vereist zijn op bouwplaatsen.


Professionals

KZG

Home

Over KZG

Beauty

Fashion            Ladies      Men     Kids

Schoenen         Ladies      Men     Kids

Sieraden

Healthy Life Style

Opleidingen MBS Business School diploma

Algemene voorwaarden.

Dagelijks bereikbaar tussen 10:00 - 18:00

Bezoek- en Opleidingskantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Email: info@kzgbeautyfashion.com

Privacyverklaring

Voor info bel: 084-0032947

Volg ons!

HomeOver KZGBeautyFashionHLSGallery
Abonneer op gratis KZG magazine