Do it Yourself at Home

'Wimpers

Dit is wat vrouwen met geweldig mooie wimpers altijd doen:

Lang niet alle wimpers zijn hetzelfde, dat weten we. De een heeft vooraan gestaan bij het uitdelen en is gezegend met lange, gekrulde wimpers en anderen moeten er door middel van slimme trucjes nog wat van proberen te maken. Maar er zijn trucjes die voor iedereen werken. Dit zijn de geheimen voor het verzorgen en optimaliseren van jouw wimpers.

Ze wrijven nooit in hun ogen en trekken niet aan hun wimpers

Ben jij een in-je-ogen-wrijver? Dan is het verstandg om dit af te leren. Door erin te wrijven kun je ervoor zorgen dat jouw wimpers loslaten. En dat is het laatste wat we willen dat gebeurt, toch? Hetzelfde geldt voor het verwijderen van make-up. Doe zit altijd zachtjes. Je zorgt er niet alleen voor dat jouw wimpers niet loslaten, je voorkomt ook lijntjes en rimpeltjes rond je ogen, omdat de huid rond je ogen dun is!


Tip! Vervang jouw make-upremover doekjes door watjes die je doordrenkt met oogmake-upremover of Micellair water en houdt deze enige tijd op je oog. Vervolgens haal je alles er in één beweging van af!


Ze slapen niet met mascara op hun wimpers

Het is regel nummer één. Slaap nooit met je make-up nog op. Zorg ervoor dat je je mascara eraf haalt en je wimpers reinigt. Zo kunnen ze de hele nacht ademen.


Ze verwijderen nepwimpers voorzichtig

Wees voorzichtig bij het verwijderen van nepwimpers! Wanneer je ze te snel eraf trekt, kan het zijn dat je je natuurlijke wimpers ook meeneemt, bijvoorbeeld door het lijmrandje of doordat je je eigen wimpers tussen je vingers hebt. Dat zou natuurlijk enorm zonde zijn...


Ze gebruiken een wimperkruller op de juiste manier

Gebruik een wimperkruller altijd vóórdat je mascara aanbrengt. Wanneer je al mascara hebt en ze krult, kun je ze beschadigen, maar ze kunnen ook blijven plakken aan de kruller. Ook hier is een zachte aanpak vereist. Een paar keer voorzichtig knijpen in de wimperkruller zorgt voor natuurlijk gekrulde wimpers.


Ze voeden hun wimpers

Er bestaan diverse wimper conditioners, maar er zijn ook andere (natuurlijke) opties zoals Castorolie of vaseline. Een beetje op de wimpers aanbrengen na het reinigen en voor het slapen gaan doet wonderen.


Ze vernieuwen regelmatig hun mascara

De uiterste houdbaarheid van een mascara is zes maanden. Maar ververs hem liever om de drie maanden. Bovendien zit het hem ook in de techniek van het aanbrengen.


Ze dragen eyeliner

Een mooie en goed aangebrachte eyeliner zorgt ervoor dat jouw wimpers opties veel langer lijken.


Babypoeder

Zoek na één laag mascara gesmeerd te hebben een bus babypoeder en een oogschaduwkwast op. Doe met de kwast wat poeder op je wimpers en breng daarna een tweede laag mascara aan. Die pakt nu als een malle. Gevolg: volume als nooit tevoren


Hot tub

Begint je mascara te klonteren? Of krijg je ’t laatste beetje niet in uit de verpakking? Zet ‘m voor een paar minuten in een beker heet water. De warmte maakt de mascara vloeibaar, zodat ’t weer het borsteltje op gaat en niet meer klontert.


Vaseline

Smeer voor je gaat slapen een dun laagje Vaseline op je wimpers. Dat verzorgt ze, waardoor ze minder snel afbreken. Zo krijgen ze de kans om mooi lang te groeien.


Castor Oil

Smeer wat castor olie op je wimpers, zowel in de ochtend en in de avond voordat je gaat slapen. Zo groeien ze sneller!! Dit kunt je ook aanbrengen op de plekken zoals voor haargroei op je hoofd of baard!


Professionals

KZG

Home

Over KZG

Beauty

Fashion            Ladies      Men     Kids

Schoenen         Ladies      Men     Kids

Sieraden

Healthy Life Style

Opleidingen MBS Business School diploma

Algemene voorwaarden.

Dagelijks bereikbaar tussen 10:00 - 18:00

Bezoek- en Opleidingskantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Email: info@kzgbeautyfashion.com

Privacyverklaring

Voor info bel: 084-0032947

Volg ons!

HomeOver KZGBeautyFashionHLSGallery
Abonneer op gratis KZG magazine