Detox healthy lifestyle food

 

Detox water recept waar je een boost van krijgt.


Vandaag gaan we het hebben over detox.

Detoxen is tegenwoordig populair als het komt op hydrateren. Niet alleen is het onwijs goed voor je gezondheid, maar ook nog eens super lekker. Detox water wordt gebruikt als opkikkertje, als afkoeler in de hete zomer, na het sporten of gewoon omdat het heerlijk smaakt. Simpel!

Vooral met deze 3 recepten die ook nog eens makkelijk zijn om zelf te maken! Wanneer je denkt aan detox water, denk je in eerste instantie alleen aan niets anders dan WATER. Oke, niet iedereen is er dol op.. Vandaar dat ze er te gekke alternatieven voor hebben gemaakt. Water met een ''smaakje'' in dit geval. Benieuwd naar hoe jij jouw water kan opfleuren met een smaakje en wat kleur?


Lees dan snel verder voor onze 3 simpele detox water recepten!


DETOX WATER RECEPT

3 SIMPELE DETOX RECEPTEN OM ZELF TE MAKEN

WEETJE: bijna alle detox recepten bevatten citroen. Dit omdat het je PH balanceert, het helpt gewicht te verliezen, het is een natuurlijke energizer, het ontgift en hydrateert. Citroen en water is de basis van je detox drankje.


RECEPT 1. DETOX WATER MET GEMBER EN CITROEN

First of all, wat doen citroen en gember voor je? Citroen kennen we natuurlijk allemaal en weten ook wat voor goeds het voor je lichaam kan doen. Bij gember twijfel je en denkt vast ''bah gember?''. Maar vergis je niet. Het smaakt heerlijk en zit ook nog eens boordevol vitamine B en vitamine C! De ingrediënten voor dit recept bestaan uit:


De bereidingswijze hiervoor is:


TIP: laat je detox water nog even een half uur koelen in de koelkast voor een nog frissere smaak!


RECEPT 2. DETOX WATER MET KOMKOMMER, MUNT EN CITROEN

Wat doen komkommer en munt voor je in dit detox drankje? De komkommer vergroot je hydratatie en munt, ja het smaakt er gewoon zo ongelofelijk goed bij!


De ingrediënten voor dit recept bestaan uit:


De bereidingswijze hiervoor is:


RECEPT 3. DETOX WATER MET APPEL EN KANEEL (GE-WEL-DIG)

Dit recept met appel en kaneel zorgt ervoor dat het het proces versnelt voor het verminderen van watergewicht.

WEETJE: watergewicht is het totale gewicht in jouw lichaam waar water aan bijdraagt.


De ingrediënten voor dit recept bestaan uit:


De bereidingswijze hiervoor is:


Omdat je er al ijsblokjes aan hebt toegevoegd, is het niet nodig het nog te laten koelen! Detoxen blijft een hotte gezonde trend.


Copyright © Zahiera van KZG Beauty & Fashion