Beauty

Beauty (schoonheid) is een kenmerk van een idee, object, persoon of plaats die een perceptuele ervaring van plezier of voldoening geeft. Schoonheid wordt bestudeerd als onderdeel van de esthetiek, cultuur, sociale psychologie en sociologie. Een “ideale schoonheid” is een entiteit die wordt bewonderd of bezit functies die op grote schaal toe te schrijven zijn aan de schoonheid in een bepaalde cultuur en perfectie.


Fashion (mode) is een populaire stijl of praktijk, vooral in kleding, schoenen, accessoires, make-up, body, of meubilair. Mode is een opvallende en vaak constante trend in de stijl waarin een persoon zich uitdrukt. Het is de heersende stijl in het gedrag en de nieuwste creaties van ontwerpers.


Visagist is de professional die zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het woord “visagie” is afgeleid van het Franse woord visage, dat “gezicht” betekent. Mensen die werkzaam zijn in dit vakgebied worden visagisten genoemd.


Zahiera’s visagisten zijn professionals met minimaal hbo-opleiding in de branche.


Mehndi ook wel Mehndi genoemd, komt in vele variaties en typen designs voor die gecategoriseerd zijn in Arabische mehndi designs, Indiase mehndi designs en Pakistaanse mehndi designs. Variaties van mehndi ontwerppatronen zie vaak bij vrouwen gezet op hun handen en voeten.


Nail Arts is een creatieve manier om te lakken, decoreren, verbeteren en verfraaien van de nagels. Het is een soort kunstwerk dat kan worden gedaan op de nagels en teennagels, meestal na een manicure of een pedicure behandeling. Een manicure en een pedicure zijn schoonheidsbehandelingen zijn trim, vorm en reinigen van de nagel. Vaak bestaat deze procedures uit verwijderen van de nagelriemen en verzachten van de huid rond de nagels, ook kan gunstig zijn voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid.


Professionals

KZG

Home

Over KZG

Beauty

Fashion            Ladies      Men     Kids

Schoenen         Ladies      Men     Kids

Sieraden

Healthy Life Style

Opleidingen MBS Business School diploma

Algemene voorwaarden.

Dagelijks bereikbaar tussen 10:00 - 18:00

Bezoek- en Opleidingskantoor op afspraak

NoLimit Cultural Business Center

Geldershoofd 80

1103 BG Amsterdam Zuidoost

Email: info@kzgbeautyfashion.com

Privacyverklaring

Voor info bel: 084-0032947

Volg ons!

HomeOver KZGBeautyFashionHLSGallery
Abonneer op gratis KZG magazine